Погребална агенция “ЛЕВИТ”

Траурна агенция „ЛЕВИТ“, е българска православна семейна погребална агенция.При организиране на погребение и кремация не се притеснявайте да се доверете на погребална агенция „ЛЕВИТ”. Християнските обичаи, свързани с погребението и почитта към починалите, са пряко свързани с вярата в задгробния живот и възкресението. Според християнското учение животът е пътуване към небесното отечество, а смъртта – заспиване, в очакване на всеобщото възкресение. Денят на смъртта християните възприемат като ден на ново раждане в Божието царство за вечен и блажен живот. Затова паметта на християнските светци най-често се отбелязва в деня на тяхната смърт, т.е. на раждането им за вечността. Ние сме погребална агенция, която ще Ви осигури подкрепа, добро отношение и разбиране към емоционалното Ви състояние в този тежък за семейството Ви момент. Можете да бъдете сигурни, че с нашият специален екип от професионалисти в сферата на траурните услуги, ще бъдем до Вас и ще изпълни всичките Ви изисквания по обгрижването на любимия Ви човек, родственик или близък приятел, организацията на траурната процесия и доставката на всички необходими стоки. Траурна агенция „ЛЕВИТ”, работи с уважение и почит към покойните и техните семейства, ние най-добре знаем, че всеки един живот е уникален и съзнаваме отговорността която носим.

Разгледайте нашите страници, за да научите повече за планирането на погребение и кремация, както и за традиционните услуги погребение и кремация, които предлагаме. Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време. Ние сме на разположение по телефона, на електронната поща, или се отбийте в офисите ни лично. Можете да научите повече за нас и дейността ни, на страницата ни във Фейсбук.

При възникване на смърт в семейството, се свържете с нас. Ние ще Ви посетим, абсолютно безплатно и без ангажимент, за да се определи вида на услугата най-подходяща, за Вашия любим човек, Вашето семейство и Вашия бюджет. При споразумение и уточняване вида услуги, които искате да изпълним.

Всички документи, които ще изискваме от Вас за да изпълним задълженията си, трябва да бъдат само ОРИГИНАЛИ!

 

0879 30 4001 / 0879 40 5007

Нашите услуги

Свържете се с нас

Траурна агенция „Левит“

На Ваше разположение 24/7 по телефона, на електронната ни поща, или се отбийте в офисите ни лично и проведете консултация за погребение, кремация или каквото Ви интересува около помени, панихиди, почистване на гробни места, паметници и други услуги.

Телефон

0879 30 40 01

Телефон

0879 40 50 07

Имейл адрес

info@levit.bg

Адрес

бул. „Княз Александър Дондуков" 103

Адрес

кв. Враждебна, София ул. „12-та“ №2