Погребална агенция „ЛЕВИТ“

При организиране на погребение и кремация се доверете на погребална агенция „ЛЕВИТ“. Ние сме погребална агенция, която ще Ви осигури най-добро обслужване през това трудно време. Можете да бъдете сигурни, че нашият специален екип от професионалисти в сферата на траурните услуги ще изпълни всичките Ви изисквания по обгрижването на любимия човек. Погребална агенция „ЛЕВИТ“ за едно достойно изпращане в сетния им път.

Разгледаите нашите страници, за да научите повече за предварителното планиране на погребение, както и за традиционните услуги за погребение и кремация, които предлагаме. Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време. Ние сме на разположение по телефона, на електронната поща, или се отбийте в офисът ни лично. Ние винаги сме тук, за да помогнем.

При възникване на смърт в семейството, се свържете с нас.  Ние ще Ви посетим, абсолютно безплатно и без ангажимент, за да се определи вида на услугата най-подходяща, за Вашия любим човек, Вашето семейство и Вашия бюджет. При споразумение и уточняване вида услуги, които искате да изпълним. Всички документи, които ще изискваме от Вас за да изпълним задълженията си, трябва да бъдат само ОРИГИНАЛИ!

 

0879 30 4001 / 0879 40 5007

Нашите услуги