0879 30 40 01 / 0879 40 50 07
гр. София, бул. Брюксел №1

Репатриране

Репатриране

Репатриране. Това е сложен процес, но не е задължително да е така. Ние можем да се погрижим за цялата трудна административна работа и логистика от Ваше име само с едно писмо, подписано от член на семейството на починалия, даващо ни права по всички въпроси, свързани с репатрирането.

ЛЕВИТ ГРУП ООД, може да ВИ предложим повече от една възможност за репатриране: бърз наземен транспорт на починалите „от врата до врата“ до страни, достъпни по суша; да организираме репатриране с авиотранспорт, или да уредим изпращането на урни до всяка точка на света. Най-често препоръчваме услугата репатриране с наземен транспорт, тъй като тя е по-икономична и по-бърза в сравнение с репатрирането с авиотранспорт, и освен това позволява транспортиране „от врата до врата“. Изборът за начина на репатриране на близките Ви е Ваш – нашите клиенти и какъвто и подход да изберете, ние гарантираме, че тленните останки или урната на починалия ще достигнат до крайната точка запазени и с достойнство.

МЕЖДУНАРОДНО РЕПАТРИРАНЕ

ЛЕВИТ ГРУП ООД, е компания с партньор по целия свят. Специализирани сме в международното репатриране на починали лица. Работим заедно с погребални агенции, транспортни фирми, авиокомпании, агенции за подпомагане и правителствени институции по целия свят, за да предоставим бързи и ефективни услуги по репатриране, като поддържаме високо качество и гарантираме грижа и уважение към тленните останки на починалите.

Transport-Casket-600x400

РЕПАТРИРАНЕ С НАЗЕМЕН ТРАНСПОРТ

Тази услуга включва извозването на починалото лице от моргата/болницата, осигуряване на поцинкован ковчег (само за транспортирането), осъществяване на връзка с всички необходими власти и снабдяване с всички документи и удостоверения, които се изискват за транспортиране на тленни останки. Това е услуга „от врата до врата“ и транспортирането се осъществява директно до адреса на поръчителя в страната на получаване. Това е евтина и обикновена услуга, която изисква по-малко административна работа, следователно повечето репатрирания се извършват много бързо.

РЕПАТРИРАНЕ С АВИОТРАНСПОРТ

Тази услуга включва извозване на починалото лице от моргата/болницата, балсамиране, осигуряване на поцинкован ковчег (подходящ за международен транспорт), уреждане на полета, транспортиране до летището, осъществяване на връзка с всички необходими власти и снабдяване с всички документи и удостоверения, които се изискват за транспортиране на тленните останки с авиотранспорт. Тази услуга предлага доставяне до крайното летище и изисква от семейството на починалото лице да осигури погребална агенция, която да поеме тленните останки от летището. Ние работим в тясно сътрудничество с авиокомпании за да предоставим бързи и качествени услуги по репатриране до всяка точка на света.

foto_urne_anthony

РЕПАТРИРАНЕ НА УРНИ

Това е услуга, която включва извозване на останките, уреждане на всички необходими документи, осъществяване на връзка с необходимите власти и доставяне до посочения адрес. Можем също да уредим кремирането, да предоставим урна за праха и дори да организираме нещата така, че вие лично да транспортирате тленните останки. Опитът ни и дългогодишната работа с авиокомпании, агенции за подпомагане и крематориуми ни позволяват да Ви помогнем по всички въпроси, свързани с кремацията и транспорта на урни.

За повече информация, цени или при нужда от помощ, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият персонал е денонощно на линия и ще Ви предостави нужната помощ, свързана с репатрирането.

Предварително плащане или плащане при доставка

Предлагаме няколко възможности за плащане, за да отговорим на всичките Ви нужди:

  • Плащането може да бъде направено изцяло преди репатрирането или кремацията директно чрез нашата банкова сметка.
  • Когато репатрирането се извършва с наземен транспорт, плащането може да бъде направено директно на нашите шофьори при пристигането.

 

Винаги предоставяме фактура и даваме съвети за получаване на компенсации за репатриране от правителството, тъй като повечето правителства предлагат определена подкрепа

ДСК

IBAN: BG69 STSA93000 027737162

Call Now Button